Новини
Регистрация

fifa top promo

csgo banner

В събтният следобед ще бъде изиграна последната квалификационна купа за България преди формирането на групите за South East Europe Championship CS:GO Season 1. Участниците в предстоящата купа са осем на брой като бяха определени от провелите се две квалификации в началото на месеца. Първите два отбора които достигнат до финала ще получат пропуска за влизане във груповата фаза, където ще бъдат сформирани четири групи от по четири отбора.

Срещите днес ще бъдат във формат на двойна елиминация и ще се играе по една карта. В пълният текст на новината ще може да откриете схемата както и списък на отборите които ще вземат участие днес. Също така нашият стрийм канал ще бъде налиния, за да може да проследим и играта на нашият отбор HSBG, а всички срещи ще може да проследите в нашата секция за предстоящи срещи.

 

*Срещата между отборите на HSBG и WinFiction ще бъде преиграна. Първоначално бе отсъдена служебна загуба в полза на WinFiction поради липса на официалният античийт на ESL - ESL Wire на играча Минко 'minko' Иванов. След няколко дни обсъждания админите все пак решиха мача да бъде преигран, поради непрекъснатите проблеми на програмата в упоменатата вечер и редовността на играча в изминали мачове. Срещата ще бъде изиграна 15 Април от 21:00ч. 

 

Схема на купата / Участници

 

Класирани отбори:

1.  headshotBG
2.  blitzkrieg

 

Още по темата:

South East Europe Championship CS:GO #1 - HSBG се класираха за следващата фаза