Новини
Регистрация

fifa top promo

Вчера, 15-ти Август, се изиграха първата двойка срещи за турнира LCS– CLG vs TiP (Северна Америка) и Origen vs H2K (Европа).

На кратко: отбора на CLG игра като по учебник и извоюва мястото си на финала с убедително 3:0 победи. Главни действащи лица бяха CLG Doublelift и CLG Pobelter (adc и top). Те демонстрираха солидна игра и с увереност изведоха отбора си до победа.

 

В другата среща за вечерта, Origen не срещна големи трудности и победи с 3:1 победи отбора на H2K. С търпение и последователност, момчетата успяха да построят стратегията си и да се доберат до жадувания финал. Интересното е, че OG xPeke игра с Ahri и в 3-те пъти, които Origen се оказа победител. Явно, това е късметлийския му герой. Дали? Късмет или умение?

Вчерашните игри са в историята и погледите ни са насочени към тазвечершните срещи. В Европа непобедимият този сезон Fnatic се изправя срещу Unicorns of Love, а Team Solomid среща Team Liquid в Северно-американското дерби.

С две победи над Еднорозите през този сезон, Fnatic са по-уверени в способността си да продължат към финалите. Fnatic е опитен отбор и със сигурност няма да позволи подценяване на противника да им изиграе лоша шега. Двубоят започва в 19:00 (GMT +2).

 

Историята ни говори, че ако Fnatic успеят да хванат противника неподготвен в ранните етапи на играта, често това им носи победата. Всеки един от индивидуалните играчи на Fnatic е способен да наклони нещата в полза на отбора си. Fnatic Huni и Fnatic Febiven умеят да пресират противника до краен предел. Една от малкото слабости на Fnatic е прекалено агресивната им игра, която може да им изиграе лоша шега. Дали Еднорозите ще успеят да намерят слабо място в редиците на Fnatic– предстои да видим.

В Северна Америка, отборите нямат нужда от представяне. Любимеца на публиката – Team Solomid и добре представящият се този сезон отбор на Team Liquid.Срещата започва веднага, след като приключи европейският сблъсък.

TSM е отбор, който често превъзхожда по индивидуални умения опонента си, но нека не забравяме, че League of Legends е отборна игра. TSM Bjergsen ще има доста отговорност на раменете си, както за shot-calling, така и за да спре TL Piglet в центъра на картата.

Една от най-големите слабости на TSM е тяхната колебливост в началните етапи на играта и може би това е времето в което Team Liquid трябва да се опита да диктува темпото и спре TSM от рано. TSM Dyrus е слабото звено на TSM, който често бива тотално изключен от играта. Обаче, Dyrus е може би най-опитния играч от 10-тимата в тази среща и може да бъдем сигурно, че никога не трябва да го отписваме.

Тази вечер ще ни предложи динамика и експлозивни моменти. Насладете се на последните два полуфинални мача за летния сезон. Не забравяйте пуканките и чипса.