Новини
Регистрация

fifa top promo

PUBG

След като само преди два дни беше поставен нов рекорд от 1,7 милиона играчи, разработчиците от Bluehole започнаха да изпитват затруднение със сървърите на играта. Не след дълго се появиха и първите проблеми. Голяма част от играчите нямаха възможност да влязат в играта или се сблъскваха с неимоверно голям „лаг“, а от студиото обявиха, че броят на играчите е надхвърлил многократно техните очаквания и целият им екип се опитва да намери начин да оптимизира играта възможно най-бързо.

Идва ли нова ера, след като последните месеци PUBG е най-играната игра, или това е само моментно явление?

Споделяйте мнения и скоро най-активните от вас ще имат възможност да спечелят големи награди!

BarCraft

Какво е BarCraft?

Явлението BarCraft представлява гледането на състезателен гейминг в бар или подобно заведение в компанията на други фенове на спорта. Конкретно в най-ранните срещания на традицията играта е била StarCraft - безспорно най-трудният и уважаван електронен спорт и именно него ще гледаме този weekend в София!

Поводът е GSL Super Tournament 2017 - Най-интензивният и престижен четиридневен турнир, организиран от Глобалната StarCraft Лига в Корея - GSL. Безспорно игрите, на които ще станем свидетели, ще покажат точно какви нива на умение са постигнали най-отдадените на играта състезатели в света!

Каним ви да изживеете GSL Super Tournament редом с другите български фенове, както на играта, така и на състезателния гейминг. 

CODww2

За почитателите на поредицата Call of Duty остават по-малко от 40 дни до старта на новото заглавие от поредицата, а именно 

Call of Duty : WWII

Разработчиците от Activision обещават изключително качество на графиката, както и много динамичен игрови сценарий. Точно поради това от Activision ще пуснат играта безплатно за периода от 29 септември до 2 октомври. Макар и с малко ограничени опции по време на безплатния период, като липсата на възможност да играете на повече от един монитор и “aim” помощника за контролерите играчите, ще можете да се насладите на цели четири игрови карти, четири мода на игра както и пет дивизии. 

Тези от вас, които искат да поиграят по-време на отворената бета, трябва да знаят единствено  минималните изисквания:

padbig2

Кои са най-важните подробности, които трябва да знаем при избора нов геймърски пад.

В момента на пазара има стотици, ако не и хиляди различни геймърски падове. Голяма част от тях се различават единствено по външния си вид, докато други са коренно различни като характеристики. На фона на целият този своеобразен продуктов хаос е много лесно човек да се загуби и да няма идея към която точно стока да се насочи. В следващите редове ще се опитам да ви дам възможно най-подробна информация, така че изборът ви да е максимално адекватен според нуждите, които имате.

От днес с радост можем да обявим, че екипът на 'HeadshotBG' се разширява с още един отбор, но този път по Team Fortress 2. За тези от вас, които не са запознати с играта ще обясня накратко какво представлява. Екипите най-често се състоят от 6 човека или поне на класическия формат(mode), който се играе по турнирите. Team Fortress 2 е аркадна игра от тип "shooter" и се играе от първо лице, а целта е да се спечели дадения рунд като начините да стане това са различни. Всеки играч има различна роля в отбора и допринася по различен начин за победата/загубата му. Ролите са: Demoman, Medic, Scout и Soldier, като най-често отборите се състоят от 2-ма играча от тип Scout и 2-ма Soldier и по-един от останалите класове. Същата композиция от роли ще откриете и в нашия скромен отбор по Team Fortress 2. Повече за играта може да намерите тук.