Новини
Регистрация

fifa top promo

От днес с радост можем да обявим, че екипът на 'HeadshotBG' се разширява с още един отбор, но този път по Team Fortress 2. За тези от вас, които не са запознати с играта ще обясня накратко какво представлява. Екипите най-често се състоят от 6 човека или поне на класическия формат(mode), който се играе по турнирите. Team Fortress 2 е аркадна игра от тип "shooter" и се играе от първо лице, а целта е да се спечели дадения рунд като начините да стане това са различни. Всеки играч има различна роля в отбора и допринася по различен начин за победата/загубата му. Ролите са: Demoman, Medic, Scout и Soldier, като най-често отборите се състоят от 2-ма играча от тип Scout и 2-ма Soldier и по-един от останалите класове. Същата композиция от роли ще откриете и в нашия скромен отбор по Team Fortress 2. Повече за играта може да намерите тук.


След като вече се запознахме, с това какво представлява играта, нека се запознаем и с играчите и техните истории накратко:

Александър 'LaMqTa' Колев (Medic) – започва своята кариера в края на 2009 със създаването на отбора "Dark Enemy" който играе в Division 6 /Season 6 ETF2L/. След това участва създава "Fenneks eSports.TF2" и от март 2011 до 2013 е активен играч и стига до Division 3. След това е избран за Manager на “Fenneks eSports” и до септември 2014 е активен PR/Manager и Организатор на "Fenneks eSports". През цялата си работа за "Fenneks eSports" ,той издига отбора до Top3 наЕвропейските отбори. Сега неговата роля във отбора е да помага и лекува игровите единици чрез Medic.

Пламен 'WhiteSnake'Димитров (Demoman) – започва своята кариера на успешен Demoman в ранните месеци на 2009. Първоначално играе за "Fragmative 2" (един от малкото успешни български отбори), а след това се присъединява към отбора на "Dark Enemy". За съжаление през 2012 прекъсва своята активна гейминг кариера, но сега се завръща по-готов от всякога и отново в ролята си на Demoman.

Иво 'cb' Димитров (Soldier)– навлиза във света на състезателният Team Fortress 2 в края на 2010 със ново създадения отбор "CCn /Cool Clan Name/". След това играе за "Reflex Gaming"  и достига до нивото на Division 3. Играе като Soldier за 'HeadshotBG'.

Васил 'Sonny' Коцев (Soldier) – започва да играе през 2010 година. А в края на 2011 започва да играе за "Fgt", а след това играе за "DEWOW eSports" и "Milko's Merry Men". Междувременно се състезава и в ESA, където печели няколко награди. Достига до ниво на Division 3-4 играч, а сега е мотивиран да се развива още повече! Играе като Soldier за 'HeadshotBG'.

Георги 'cloudsalt' Василев (Scout) - започва своята кариера през началото на 2010 година, но предимно играе "Highlander/9v9/". След това започва да играе като Demoman за "Fgt". През следващите няколко години, той се развива и стига до Division 3, където пак играе като Demoman за "Reflex Gaming". Сега отново се завръща в ролята на Scout.

Радослав 'BaTMaN' Йорданов (Scout)  – започва да играе в края на 2009 за украинския отбор "Click it Down". През следващите няколко години играе за други отбори в Division 3. В началото на 2014 играе за европейския отбор - "Insane Dutch Killers - Kebab Mafia", където играе Scout в Division 2. Ето, че вече и феновете на 'HeadshotBG' ще могат да се насладят на играта му като Scout, за любимия ни отбор.

За финал бих искал да им пожелая много успехи и късмет в бъдещите им изяви и дано накарате всички ние да се гордеем с Вас. Радвам се, че сте част от нашия екип!