Новини
Регистрация

fifa top promo

BarCraft

Какво е BarCraft?

Явлението BarCraft представлява гледането на състезателен гейминг в бар или подобно заведение в компанията на други фенове на спорта. Конкретно в най-ранните срещания на традицията играта е била StarCraft - безспорно най-трудният и уважаван електронен спорт и именно него ще гледаме този weekend в София!

Поводът е GSL Super Tournament 2017 - Най-интензивният и престижен четиридневен турнир, организиран от Глобалната StarCraft Лига в Корея - GSL. Безспорно игрите, на които ще станем свидетели, ще покажат точно какви нива на умение са постигнали най-отдадените на играта състезатели в света!

Каним ви да изживеете GSL Super Tournament редом с другите български фенове, както на играта, така и на състезателния гейминг. 

Програма

Поради естеството на турнира (гледа се на живо и се провежда в Корея) стартовият час е особено не-геймърски, защото самите мачове започват рано сутринта българско време. Програмата на мачовете следва:


- Четвъртък, 28-ми септември, от 11:00 до ~16:00
Половината осминафинали (Гледаме ги в PlayZone в MegaMall)

- Петък, 29-ти септември, от 11:00 до ~16:00
Другата половина осминафинали (Гледаме ги в PlayZone в MegaMall)

- Събота, 30-ти септември, от 11:00 до ~16:00
Четвъртфинали (Гледаме ги в Бар ДАК в центъра, Московска 3)

- Неделя, 1-ви октомври, от 11:00 до ~16:00
Полуфинали и Гранд Финал (Гледаме ги в PlayZone в MegaMall)

 Информация

- Входът за събитието е БЕЗПЛАТЕН!

- Осигурени са мека мебел, на която да може да се седне и да се гледа, проектори и телевизори, които ще излъчват GSL стрийма, както и аудио система, чрез която ясно ще се чува коментара. 

- Български коментар НЕ е предвиден. Ще слушаме официалните англоговорящи коментатори, които GSL ще предоставят за cast-а. (Вероятно Tasteless & Artosis)

- В заведенията ще се предлагат широк набор от студени и топли напитки и мезета за тези, които искат да си направят гледането още по-приятно. В съботното издание в Бар ДАК цените на всички алкохолни напитки, закупени по време на събитието, ще са на половин цена!

Повече информация за събитието

Ще се видим там!