Our Clan

Здравейте, скъпи приятели! Както споменахме във фейсбук страницата ни преди няколко месеца, ние все още сме тук. И нямаме никакво намерение да се отказваме!

В момента организацията участва в няколко проекта за развитието на гейминга в България, подробности за които ще разберете съвсем скоро. Уверяваме ви, че това няма да е поредната рекламна кампания със слоган "Ние развиваме гейминга", а наистина ще работим за подобряване на условията и възможностите пред българските геймъри.

Също така бихме искали да ви представим новото лого на организацията. То има прабългарски произход, а всеки от вас, който напише във фейсбук коментарите към новината значението на този символ, ще получи 10% отстъпка за гейминг продукти от ozone.bg. Внимание, задължително условие е към коментара да бъде добавен и хаштаг hsbg (#hsbg).

 

Здравейте скъпи приятели. След известна пасивност отново е време да се завърнем с пълна сила в гейминга, както на родната, така и на международната сцена. Този уикенд, отборите на Спортен клуб "ХСБГ" ще вземат участие в две напревари: турнир по Counter Strike Global Offensive в Белград, Сърбия и втората квалификация за League of Legends за организираният от pcworld турнир, GameNinja.

 

Само няколко дни след като спечелиха Counter-Strike: Global Offensive Tt eSports Go4CSGO Cup #82, момчетата от HSBG ще се изправят пред първото си голямо предизвикателство за годината - турнирът GamePub, който ще се приведе в столицата на западната ни съседка Сърбия, Белград. Там нашите момчета ще премерят сили с най-добрите отбори в региона, сред които представителите на домакините от GamePub, E-Frag, ENTiTY и други. Радващото е, че в турнира участие ще вземе и още един български представител, в лицето на  1Stood, в състав: Urosh, Geko, Sax, kaloyanker, graphic. Разбира се на нашата страница ще намерите пълно отразяване на турнира, с фокус българските отбори. Не го пропускайте!

 

В Неделя отборът ни по League of Legends за пореден път ще се опита да достигне до финалите на турнира GameNinja, организиран от pcworld. Както знаете в предишните си три квалификации, момчетата претърпяха неуспех и сега са пределно мотивирани, да се докажат пред феновете си. Както и при Counter Strike турнирът, можете да очаквате пълно отразяване на нашата страница!

 

Екипът на www.headshot.bg пожелава успех на лъвчетата ни и нека силата бъде с тях!