Партньори
Регистрация

fifa top promo


OZONE.BG  

Ozone.bg е онлайн магазин за игри и забавления с 6-годишна история. До началото на 2013 година сайтът се фокусира основно върху игри и гейминг аксесоари. От началото на май 2013 магазинът разшири портфолиото си с още нови категории, така че да предложи на потребителите широка гама от продукти за развлечения и свободно време, като мултимедийни аудио-продукти, забавни джаджи, модели за сглобяване, тениски и суичъри с щампи, лаптопи и таблети.

Създаден от хора, които обичат технологиите и са част от гейминг културата, сайтът винаги се стреми да даде възможно най-добрите цени, като едновременно с това предлага изключително богат избор от специално подбрани продукти за развлечение и свободно време.

      

Всички приятели могат да ползват 10% отстъпка при закупуване на продукти от интернет страницата на Ozone.bg в категориите:

 

За целта след като приключите с избора на продукти, трябва да въведете промо-код "hsbg" преди за завършите поръчката.


ph nl PLAYHUB  

Добре дошли в Play Hub: Next level! Мощни конфигурации, Playstation 4, Racing Zone, VR - ние може да предложим по нещо на всеки запален геймър! 

Можете да се свържете с нас, за да направите вашите резервации или запитване относно каталогът ни от игри. С удоволствие ще изслушаме и вашите предложения за игри, услуги и всякакви други въпроси, които ви интересуват. PlayHub разширява веригата от клубове, ако искате да дойдем по скоро и във вашия град, може да ни пишете във Facebook.

Ще ни откриете на бул. "Черни връх" 47 (сградата на Siven), влиза се през стъклената врата отдясно на входа на Lidl, с асансьорите до третия етаж и оттам следвате сините линии :) Очакваме ви!