Колонката на попа
Регистрация

Чували ли сте определението „градивна критика“? То е точно и върши работа, когато искаш да помогнеш на някой или да направиш забележка без да засегнеш човека отсреща. Градивната критика е почти всяка критика, която получаваме, стига да не е направена злонамерено. Или иначе казано, ако сте малко по-находчиви и искате да се развивате, може да се възползвате от всяка отправена ви критика, за да поправите недостатъците си.

Звучи просто, но знаем, че не е. Способността да носим на критика не е никак лесно занимание. Много хора не умеят да премислят направените им забележки и автоматично скачат срещу тези, които са им ги отправили. Това не просто не помага, а пречи на развитието на всеки човек.

Умението да носим на критика е доказателство, че сме уверени в собствените си възможности и не се смущаваме, когато някой се опита да ни направи забележка. Всяка припряна и обидена реакция е доказателство, че не се чувстваме сигурни в себе си или сме толкова самовлюбени, че не успяваме да приемем факта, че не винаги може да сме на върха.

fifa top promo

king

Много се чудех как да озаглавя това тоалетно четиво. През изминалия месец се случиха толкова много неща на Counter-Strike сцената, че няколко пъти ми се наложи да преработя черновата преди да я предам на главния редактор на страницата и в крайна сметка тотално наново написана. Но тъй като това е рубрика за размисли и страсти и най-вече страсти, не смятам да задълбавам с резултати, анализи и пр. Все пак Google knows best.

(Предварително заявявам, че написаното от мен по-долу е изцяло породено от моята шизофренна личност и екипа на HSBG тотално не одобрява, че не си пия хапчетата.)

Като за начало може би едно основно събитие поне за нас се случи, а именно, че положихме началните стъпки в опитите си да съживим стрийма на HSBG TV. Разбира се, това няма да е никак лесна задача и ще ни коства много труд и свободно време.

Дори и след като надрасках два абзаца в опит да не тръгвам от вратата за краката, няма как да не започна с едно голямо браво за отбора на fnatic, който успя да убие предишния крал от ESL Мастърс в град Катовице, в случая себе си, само за да бъде коронясанотново с титлата. Отбора на fnatic, успя да прибере $106,000  към Швеция и да затвърди позицията си на топ отбор в така оспорваната сцена. Report flusha……


Внимание, внимание, всички пушки на събрание!

Или поне такива бяха първоначалните очаквания на организаторите на този дълго очакван първи турнир по counter-strike в България от много години насам.

Така и стана! Всеки, който някога беше пускал CS по една или друга причина, се спусна от всички посоки да се запише и да участва, да премерят калашници и да си изкарат гранатите и да видят на кой са по-големи.

Но дали организаторите бяха готови? Дали очакваха буквално такова стълпотворение?

Отговорът е категорично НЕ.

За да не ме упрекнат някои хора, че изказвам такова категорично мнение в по-долните редове, ще направя един кратък разбор на това, което видях и на което присъствах.

Новини

ex-Outlaws се класираха за Europe Minor Finals
Неделя, 15 Октомври 2017
Thumbnail България има повод за радост, след като отборът на  ex-Outlaws успя да се класира за предстоящите Europe Minor Finals! Минавайки през тежки сблъсъци и с общ актив от три победи и една загуба, българите...
Thumbnail Българският състав на  ex-Outlawsуспя да се класира за затворената квлафикация на Европа, където топ 8 отборите ще продължат към лан събитието ELEAGUE Minor. Сънародниците ни успяха да станат един от топ осемте отбора на отворената...
Мortal Кombat се разпаднаха
Четвъртък, 12 Октомври 2017
Thumbnail Разпадането на  Мortal Кombat стана факт по-рано днес. Новината бе съобщена от самите играчи, а това е второ разцепление на отбора за годината. Момчетата се разделиха през Януари, само за да се...
ESL и GNation те канят на Dota 2 турнир
Петък, 06 Октомври 2017
Thumbnail ESL България и GNationотправят предизвикателство към българските геймъри – да вземат участие и да покажат своите умения в специалния турнир по Dota 2, който може да ги поведе по стъпките на световния шампион Иван „Mind_Control” Иванов. Двудневната надпревара,...
КатегорияCounter Strike  Defense of the Ancients